tammikuu 26, 2018

Varpaisjärven kukoistava elinkeinoelämä

Elinvoimaisen kyläyhteisön tärkeimpänä katalyyttinä on aktiivinen elinkeinoelämä. Ilman kukoistavaa elinkeinoelämää, maaseutu alkaa näivettyä ja autioitumaan. Sen tähden on tärkeää että alueen yritykset pysyvät Varpaisjärvellä ja alueelle saadaan kehitettyä uutta liiketoimintaa ja houkutella eri alojen uusia yrittäjiä.

Nykyisen Varpaisjärven alueen elinkeinoelämä on aktiivinen ja alueen yrittäjät ovat järjestäytyneet. Varpaisjärveltä löytyy monen alan liiketoimintaa ja uusia liiketoimintamahdollisuuksia kartoitetaan jatkuvasti. Varpaisjärven yrittäjät ry ajaa jäsenyritysten etuja ja edistää yrittäjyyttä ja jäsenien yhteenkuuluvuutta Varpaisjärvellä. Varpaisjärven yrittäjät ry toimii aktiivisessa yhteistyössä Lapinlahden kunnan sekä muiden yhteistyötahojen kanssa ja se on osa Pohjois-Savon yrittäjät ry’tä.

Varpaisjärven yrittäjät ry järjestää jäsenilleen erilaista toimintaa ja sen kattojärjestö Suomen yrittäjät ajavat yrittäjien etua maan hallituksen ja keskeisten etujärjestöjen suuntaan niin Suomessa kuin Euroopan Unionissa.

Jäseneksi kannattaa ehdottomasti liittyä, sillä jäsenille on tarjolla monenlaisia etuja. Jäsenille on tarjolla verkostoja, vertaistukea ja erilaisia virkistysmahdollisuuksia. Jäsenille järjestetään myös koulutusta ja yhdistys jakaa tietoa. Lisäksi jäsenyys mahdollistaa säästöä hyvillä jäseneduilla sekä vaikutusmahdollisuuksia yrittäjiä koskeviin asioihin.

Suomi elää tällä hetkellä uutta yrittäjyyden nousukautta ja yrittäjyydestä on jälleen tulossa muotia niin nuorten kuin aikuisten kohdalla. Suurten ikäluokkien siirtyessä eläkkeelle ja teknologian kehittyessä vapautuu myös maaseudulta paljon liiketoimintamahdollisuuksia. Mikäli sinulla on liiketoimintaideoita, voit ottaa yhteyttä kuntaan tai Varpaisjärven yrittäjien yhdistykseen jotka opastavat mielellään uutta yrittäjää.

journal-blog