tammikuu 30, 2022

Tilaa matot netistä Varpaisjärvelle

Pohjois-Savon maakunnan pohjoisosassa sijaitsevan Lapinlahden kunnassa sijaitseva Varpaisjärven pitäjä ei pienen asukaslukunsa takia ole välttämättä ensimmäinen paikka, jonne ihmiset muuttavat työn tai opintojen perässä, mutta Varpaisjärvi tarjoaa monien muiden pienten paikkakuntien tapaan upeita kansallismaisemia ja monipuolisia mahdollisuuksia ulkoliikuntaan, lenkkeilyyn ja vaeltamiseen.

Varpaisjärvellä asuminen tuo toki omat pienet haasteensa arkeen, sillä paikkakunnalta ei löydy suuria ostoskeskuksia, varastoja tai muita liikkeitä. Esimerkiksi monet kodinkoneet, huonekalut, elektroniikkalaitteet ja matot on siis todennäköisesti tilattava jostakin muualta.

Maton tilaaminen netistä Varpaisjärvelle

Onneksi paikkakunnan sijainnilla tai asukkaiden määrällä ei ole juurikaan väliä enää silloin, kun päätät tehdä tilauksesi kätevästi verkossa. Verkkokaupat ovat päihittäneet perinteiset kivijalkakaupat monessa eri asiassa, sillä ne ovat kaikkien saatavilla omasta paikkakunnasta huolimatta ja kaiken lisäksi verkkokaupassa on mahdollista tehdä ostoksia mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Jos kotisi kaipaa uusia mattoja, myös mattojen tilaaminen onnistuu Varpaisjärvelle todella helposti Trendcarpet-verkkokaupan valikoimasta. Laaja valikoima kattaa niin viskoosimatot, villamatot, Kelim-matot, luonnonkuiduista valmistetut matot, ryijyt, räsymatot, Sisal-matot ja monet muut tyylikkäistä ja kestävistä materiaaleista valmistetut matot, joten voit päättää täysin vapaasti, millaisen maton haluat oman kotisi lattialle.

Maton tilaaminen verkkokaupasta tarjoaa myös maton valintaan huomattavasti suuremman valikoiman, sillä Varpaisjärvellä asuvalle henkilölle mattovalikoima ei lähiliikkeissä ole varmasti kovin suuri. Jos oma maku on vähänkään eksoottisempi, matto kannattaa ehdottomasti tilata netistä, sillä se on huomattavasti kätevämpää, koska Trendcarpet-verkkokaupan valikoimasta löytyy jopa tuhansia eri mattoja jokaiseen makuun.

Kuljetus- ja maksutavat

Verkkokaupassa ostosten tekeminen on aivan yhtä turvallista kuin perinteisessä kivijalkaliikkeessä. Maksutapoina Trendcarpetin verkkokaupassa käyvät perinteiset korttimaksut, PayPal ja Klarnan lasku. Laskulla tilattaessa sinun ei tarvitse maksaa tilausta ennen kuin olet vastaanottanut tuotteet, joten laskulla ostaminen on todella kätevää erityisesti silloin, kun et ole vielä varma, millainen matto sopii parhaiten oman kodin lattialle. Näin voit tilata samalle laskulle useamman eri maton ja päättää vasta kotona, minkä matot haluat pitää.

Verkkokaupasta tilaaminen on myös siinä mielessä todella helppoa ja nopeaa, että tilaamasi tuotteet on mahdollista toimittaa suoraan kotiosoitteeseen tai lähimmälle toimituspisteelle. Toimitusajat ovat luonnollisesti hieman pidempiä pienemmille paikkakunnille pohjoisemmassa kuin vaikkapa pääkaupunkiseudulle, mutta tällöinkin puhutaan vain päivän tai parin viiveestä.

Et siis joudu missään nimessä odottelemaan tilaustasi viikkokausia, sillä Trendcarpet lähettää tilaamasi tuotteet 2–4 arkipäivän sisällä ja kiireisimpinäkin ruuhka- ja sesonkiaikoina 3–6 arkipäivän sisällä. Voit lisäksi seurata lähetystunnuksen avulla sitä, missä kuljetuksesi menee. Järjestelmä kuitenkin antaa sinulle automaattisesti arvioidun toimituspäivän, joten voit järjestellä omat menosi helposti niin, että olet kotona vastaanottamassa tilausta juuri silloin, kun se saapuu.

Lisäksi, jos et voi olla paikalla silloin, kun tilaus toimitetaan, voit ottaa yhteyttä suoraan kuljetuspalveluun ja sopia toimitusajan tai -paikan muuttamisesta. Varpaisjärvellä tällaiset toimitukset on toki huomattavasti helpompi hoitaa kuin suuremmilla paikkakunnilla, sillä voit huoletta pyytää vaikkapa naapuriasi vastaanottamaan paketin, jos et itse satu olemaan kotona – pienen paikkakunnan ehdottomia etuja!

journal-blog